Sari la conținut

În conformitate cu ordonanța O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:
– Produse desigiliate.

Procedura de denunțare și retur:

  1. Returnarea se face anunțând în prealabil intenția de retur printr-o sesizare scrisă sau verbală prin una din cele 3 modalități:
    – la adresa de email : sebaromserv@gmail.com
    – la numărul de telefon: 0765 442 214
    – prin poștă/curier la adresa: Str. Rapsodiei, nr 4, loc. Ploiești, jud. Prahova.
  2. Un operator Mercane va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, de către firma de curierat cu care colaborăm. Ziua ridicării coletului se va stabili împreună cu clientul.
  3. Clientul predă curierului coletul împreună cu factura primită inițial.
  4. Suma achitată inițial de client va fi rambursată, în 14 zile calendaristice de la primirea integrală a coletului de retur la sediul Mercane împreună cu cererea de denunțare. Din această sumă se vor reține taxele de transport aferente returului. Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de către client.

Atenționări:
Se acceptă returul numai în termen de 14 de zile de la primirea coletului. În colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoana care a inițiat și plătit comanda, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii. Puteți folosi următorul formular de retragere pus la dispoziție aici. Acest formular este doar un model și nu este obligatoriu.

Colet returnat fără anunț în prealabil:
În cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul. Noi vom încerca întotdeauna să rezolvăm orice sesizare pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În acest sens vă punem la dispoziție o adresă de email spre care puteți direcționa orice sesizare sau reclamație la care vă vom raspunde în maxim 10 zile calendaristice: sebaromserv@gmail.com.
În cazul în care rezolvarea pe cale amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale din România.